Zicht theatervoorstelling

,

Zicht theatervoorstelling

Zicht theatervoorstelling is de derde totaaltheaterproductie van Stichting Theatermanifestatie IJmond – komt eraan! Van 15 t/m 19 september 2021 wordt het publiek meegenomen op een theatrale ontdekkingstocht langs façades, verborgen verhalen en onontdekte plekken in het centrum van Beverwijk. De voorstelling brengt spel, dans, zang, muziek en beeldende kunst samen in een bijzonder nieuw verhaal. ZICHT is een productie van een professioneel team van makers en kunstenaars uit de IJmond, uitgevoerd door zo’n 150 deelnemers en vrijwilligers. Door middel van luisterverhalen, interventies en droomachtige scènes met spel, muziek en dans wordt het publiek meegezogen in een nieuw verhaal. Met de stad als decor, maar ook met prachtig nieuwe decors die de stad omtoveren tot een wereld waar je voor even in kunt verdwijnen. Zicht is het derde stuk naast luwte en schemering.

Theatervoorstelling Zicht Beverwijk

Theatervoorstelling Zicht

Over Zicht, de totaaltheatervoorstelling

Je krijgt een onverwachte uitnodiging voor een feestje. Zou je echt welkom zijn? Zou je daar zomaar jezelf mogen zijn?
Je zoekt naar een feestje, maar wat is de ware reden van je reis? De stad, haar nauwe steegjes, iconische gebouwen en verhalen tonen zich in een heel ander licht. Roze varens, een feestje in een auto, waanbeelden in de kerk en een vervreemdende situatie in het café. Een koortsig, droomachtige tocht door het onderbewustzijn van de stad, op zoek naar een plek om thuis te kunnen komen.

Bestel je kaarten hier!

Tijdens de theatervoorstelling ZICHT word je meegenomen op een theatrale ontdekkingstocht langs façades, verborgen verhalen en onontdekte plekken in het centrum van Beverwijk. Maar het is niet zomaar een wandeling. Door middel van luisterverhalen, interventies en droomachtige scènes met spel, muziek en dans wordt het publiek meegezogen in een nieuw verhaal. Met de stad als decor, maar ook met prachtige nieuwe decors die de stad omtoveren tot een wereld waar je voor even in kunt verdwijnen.

Praktische informatie over theatervoorstelling Zicht

Speeldata
15 september 2021: try-out, start vanaf 19:30
17 t/m 19 september 2021: voorstellingen, start vanaf 19:30

Locatie
Stationsplein 48, 1948 LC Beverwijk

Prijzen
Ticket Standaard: 18.50 euro incl. servicekosten
Ticket Jeugd <16: 15.00 euro incl. servicekosten

Ticket Try-out: 15.00 euro incl. servicekosten
Ticket Try-out Jeugd <16: 12.50 incl. servicekosten

Of koop een van onze sponsortickets!
Voor maar 1.50 of 5 euro extra help je ons met het realiseren van deze voorstelling.
Niet alleen wordt het decor daar nóg mooier van, ook achter de schermen kunnen we onze deelnemers extra in de watten leggen, de voorstelling op bijzondere wijze vastleggen en ga zo maar door. Maar bovenal verkleint het ons financieel risico in deze onzekere tijden!

Duur & Capaciteit
De duur van de voorstelling is 90 minuten en per dag kan er gekozen worden uit verschillende tijdsloten. Elk tijdslot heeft een capaciteit van 30 personen, dus wees er snel bij! Mochten er verdere versoepelingen aangekondigd worden, dan kan de capaciteit nog opgeschaald worden naar maximaal 75 personen per tijdslot.

Toegankelijkheid

ZICHT is een theatervoorstelling waarbij het publiek zich door het centrum van de stad beweegt. Zowel de buiten als binnenlocaties zijn rolstoeltoegankelijk en voor mensen die slecht ter been zijn, kunnen wij stoeltjes faciliteren tijdens het bekijken van de verschillende scènes.

Wil je van tevoren meer informatie om te beslissen of de voorstelling goed te bezoeken is? Neem dan contact op via info@theatermanifestatieijmond.nl o.v.v. toegankelijkheid.

Disclaimer
Stichting Theatermanifestatie IJmond weet nog niet precies wat het overheidsbeleid gaat zijn aangaande testbewijzen ten tijde van de voorstelling. Daarnaast kunnen het uitblijven van verdere versoepelingen of wederom een aanscherping van de regels ervoor zorgen dat het evenement in zijn geheel niet kan plaatsvinden. Wij zullen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden van veranderingen en de eventueel geboden alternatieven.

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

8 juli 2021

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *