In de serie zomerconcerten in de Dorpskerk een muzikale theatervoorstelling door Sylvia Brandse op zondag 3 september. Zangeres Sylvia Brandse heeft het prentenboek Wintervlinders als uitgangspunt voor deze voorstelling gebruikt met daarbij passende muziek van oa Carole King. Sylvia wordt begeleid door accordeonist/toetsenist Ruud van Zijl en bassist Dave Bos. In het voorprogramma treedt jong talent op.

Voor deze voorstelling heeft ze zich laten inspireren door het prentenboek Wintervlinders. Het verhaal is herkenbaar voor iedereen die de werkelijkheid wel eens zou willen ontvluchten. Sylvia zingt daarbij passende muziek van o.a. Carole King en wordt begeleid door accordeonist/toetsenist Ruud van Zijl en bassist Dave Bos. In het voorprogramma treedt jong talent op en dit keer Sara met haar band.

Aansluitend is er een rondwandeling met een gids van Rondje Wijk aan Zee, start vanaf de Dorpskerk om 14.00 uur. Naast historische wetenswaardigheden zal de gids ook vertellen over de speciale vegetatie van het Zeedorpenlandschap. De Radarbunker is die dag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Van harte welkom bij Wintervlinders! Zondag 3 september, aanvang concert: 12.30 uur.

Datum / Tijd
03/09/2017
12:30 – 13:45